line

Traineeship

line

Ai zvac si esti nerabdator sa afli despre cel mai nou traineeship Kandia Dulce?
Acum, aici, ai toate informatiile:

Traineeship Tematic - Prajiturica prajiturelelor23 septembrie - 20 decembrieCautam oameni cu zvac care sa duca traditia mai departe. Trebuie sa fii inimos, energic si sa nu iti iei gandul de la prajiturica prajiturelelor!

Căutăm oameni cu zvâc care să ducă tradiția mai departe. Trebuie să fii inimos și energic, iar la Kandia vei afla secretul ciocolatei intense!

Deschidem perioada înscrierilor chiar din 16 august. Așteptăm cu mare nerabdare emailurile voastre pe adresa contact@kandia-dulce.ro, pana la 3 septembrie.

Te rugăm, ca înainte de a te inscrie sa te asiguri că programul 13:00 – 18:00 se potrivește în calendaul tău, cu activități din perioada menționată.Traineeship Tematic - Secretul ciocolatei intense23 august - 15 septembrieCautam oameni cu zvac care sa duca traditia mai departe. Trebuie sa fii inimos si energic, la Kandia vei afla secretul ciocolate intense!

Cautam oameni cu zvac care sa duca traditia mai departe. Trebuie sa fii inimos si energic, la Kandia vei afla secretul ciocolate intense!

Deschidem perioada inscrierilor chiar din 16 iunie. Asteptam cu mare nerabdare emailurile voastre pe adresa contact@kandia-dulce.ro, pana la 3 august.

Te rugam, ca inainte de a te inscrie sa te asigur ca programul 13:00 – 18:00 se portiveste in calendaul tau, cu activitati din perioada mentionata.